+31 36 538 93 01              E-mail                  Apprise Care  
Log in

ANALYSES EN RAPPORTAGE

Facilitair managementinformatiesysteem

In de consumptiegoederensector is het belangrijk om uitgebreide gegevens in realtime te kunnen bekijken. U wilt datamining uitvoeren op uw financiële gegevens, maar dat is een ingewikkeld proces. Apprise® ERP is echter uitgerust met een gebruiksvriendelijk facilitair managementinformatiesysteem, voorzien van dynamische standaardinzageschermen. En onze functies voor tijdgerelateerde ratio- en kasstroomanalyses laten u tot de kern van uw bedrijfsresultaten komen.

Met Apprise ERP heeft u in luttele seconden de belangrijkste informatie tot uw beschikking. Met onze rapportagetools kunt u zien welke artikelen het beste lopen, welke klanten u het meeste rendement opleveren, hoeveel winst u behaalt, etc. Zo kunt u onder andere uw artikelverkoop tot in detail analyseren, bijvoorbeeld door het aantal verkopen en de marges van uw artikelen uit te splitsen per klant, artikel of een groep artikelen.

Het facilitair managementinformatiesysteem van Apprise voorziet u van uitvoerige gegevens over de leverbetrouwbaarheid en -kosten. Handig voor het beheren van de relaties met uw leveranciers. U kunt betere resultaten behalen op gebied van vorderingen door te kijken naar de ouderdom van uw debiteuren per incassoteam, divisie, bureau of klant, zodat u weet waar het nog beter kan. Met Apprise kunt u daarnaast het GMROI, de uitleveringsgraad en orders van specifieke artikelen volgen. Bovendien kunt u dankzij onze rapportage van de kasstroomanalyse makkelijker trends en vooruitzichten van uw kasstroom spotten en in de gaten houden. Zo ziet u razendsnel een eventuele negatieve tendens en kunt u meteen actie ondernemen.

Business intelligence

Als u de beschikking heeft over uitvoerige business intelligence, dan kunt u betere besluiten nemen binnen uw bedrijf. Apprise® Business Intelligence geeft u een dynamische toegang tot de financiële, operationele en verkoopinformatie die u nodig heeft om uw merken en business te beheren. Onze oplossing is bovendien geoptimaliseerd voor iPads, iPhones, desktops en andere mobiele apparaten en tablets. Dus ook als u onderweg bent heeft u toegang tot al uw gegevens en kunt u uw ideeën en suggesties met collega’s delen.

Onze business intelligence is volledig geïntegreerd met de andere modules in de software. Van elke afdeling kunt u dus gegevens opvragen. Uiteraard wilt u de toegang tot zulke vertrouwelijke informatie beperken. U kunt dan ook voor alle gebruikers autorisatieniveaus instellen. Met de BI-module van Apprise kunnen gegevens en bijbehorende grafieken gemakkelijk met andere gebruikers worden uitgewisseld, via e-mail en notities. De gegevens kunt u toelichten met uw eigen interpretaties en suggesties voor te ondernemen stappen. Op deze manier kunt u ook altijd uw redeneringen achter bepaalde besluiten achterhalen als u uw geheugen wilt opfrissen.

De business intelligence van Apprise laat u meerdere datasets evalueren, zodat u vergelijkende en associatieve analyses kunt doen. Met gemak configureert u uw beeld en voorkeuren om uw kosten, omzet, rendement en overige data in één blik te vangen. Bovendien brengt u met onze intuïtieve executive dashboard alle essentiële prestatie-indicatoren in kaart. Geef ze bijvoorbeeld weer in grafieken of koppel ze aan elkaar om het verband ertussen te zien. U heeft hierbij volledige vrijheid, zodat ze geheel volgens uw wensen worden weergegeven.

Klant-, artikel- en leveranciersrendement

Als u het werkelijke rendement van uw bedrijf wilt weten, kost dat vaak uren rekenwerk. Gelukkig hebben de geïntegreerde en branchespecifieke rendementsoplossingen van Apprise het een stuk makkelijker voor u gemaakt. In slechts enkele seconden ziet u het nettorendement, dankzij de geautomatiseerde tools van Apprise ERP.

Onze tools voor rendementsbeheer berekenen uw rendement in realtime, zowel voor uitgaven boven als onder de streep, waaronder vrachtkosten, toeslagen, terugvorderingen, provisies en royalty's. Met onze krachtige analysetools van uw financiële gegevens ziet u marges van uw klanten, leveranciers en artikelen, zowel globaal als in detail. Daarnaast kunt u gebruikersvelden gebruiken voor het volgen van een onbeperkt aantal kostenfactoren dat van invloed is op uw bedrijf.

Apprise ERP bevat ook rendementsscorekaarten. Hierin ziet u welke klanten, leveranciers en artikelen geode zaken doen voor uw bedrijf. Aan de hand van trendoverzichten ziet u hoe de resultaten van een specifieke groep klanten, leveranciers of artikelen zich door de tijd heen ontwikkelen. Tegelijkertijd kunt u aan de hand van vergelijkende overzichten klanten, leveranciers of artikelen onderling analyseren. Met al deze overzichten weet u precies wie of wat het meest aan uw bedrijfsresultaten bijdraagt – en misschien nog belangrijker – wie of wat juist een negatief effect op uw resultaten heeft.

Door de combinatie van een geïntegreerde oplossing en onze expertise in uw branche krijgt u de laagste totale eigendomskosten en een korte terugverdientijd.

phone or message
Downloads en informatie