+31 36 538 93 01              E-mail                  Apprise Care  
Log in

Fabricage

Meerdere kostenplaatsen en werkplekken

De fabricagemodule van Apprise® ERP is een volledige MRP II-oplossing, waarmee u uw processen kunt vereenvoudigen en tegelijkertijd uw bedrijfsactiviteiten optimaal kunt maken. Of u nu op één locatie of meerdere locaties produceert, met onze module kunt u gegevens in realtime met elkaar uitwisselen en dat zorgt voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf. U behoudt bovendien altijd de controle over en het zicht op uw productieprocessen. Zo krijgt u met onze functies onder andere meer controle over de planning, de arbeid en de kostenberekening.

De informatie in Apprise ERP wordt in realtime weergegeven. Daardoor kunt u op effectieve wijze uw productiekosten volgen, beheren en verlagen. Met onze functies voor advanced planning en scheduling kunt u bottlenecks lokaliseren, werklasten plannen, 'wat als'-scenario's creëren en de voorraad- en capaciteitsplanning met elkaar vergelijken. Zo krijgt u een uitgebreid overzicht van alle planningsopties die u tot uw beschikking heeft. Daarnaast kunt u in detail de arbeidskosten, overheadkosten en overige vaste en variabele uitgaven alloceren. U heeft dus maximale controle op het beheer van uw kosten.

De productieplanning in onze software maakt het dagelijkse inplannen en rapporteren van taken eenvoudiger. U kunt met drag-and-droptools gemakkelijk wijzigingen in uw tijdschema’s doorvoeren. De rest van het schema wordt vervolgens automatisch bijgesteld. Uiteraard wordt daarbij rekening gehouden met planningrestricties. Bovendien kunt u taken en de besluitvorming versnellen door gegevens direct vanuit Excel-, Access- en tekstbestanden in onze volledig geïntegreerde oplossing te importeren.

Werkopdrachten

Met behulp van Apprise ERP kunt u werkopdrachten aanmaken en verwerken, zodat u over maximale controle en flexibiliteit beschikt. U krijgt dus de juiste tools om uw productie te automatiseren en efficiënter te maken. Apprise ERP bevat standaard alle nodige functies waarmee u de verwerking van uw werkopdrachten kunt stroomlijnen. Uw productie zal daardoor altijd volgens schema verlopen.

Verder kunt u in onze software zowel producten 'maken op order' als 'maken voor voorraad'. Zo kunt u aan vele verschillende klanteisen voldoen. U kunt ook werkopdrachten groeperen en aan specifieke assemblagelijnen toewijzen. Door vergelijkbare werkopdrachten via dezelfde assemblagelijn te laten lopen kunt u uw productie een stuk efficiënter maken. Bovendien kunt u in Apprise ERP met gemak volgens uw eigen regels nabestelde materialen aan werkopdrachten toewijzen.

Daarnaast kunt u ook het demonteren van retouren stroomlijnen en vervolgens de heropslag van de gedemonteerde componenten uitvoeren. U kunt werkopdrachten aanpassen, nietig verklaren of de gegevens naar een nieuwe werkopdracht kopiëren. Verder kunt u ook werkopdrachten voor een specifieke locatie en status bekijken. Daarnaast is het mogelijk om in ons geïntegreerde systeem werkopdrachten automatisch op het grootboek te boeken, zodat u altijd beschikt over up-to-date voorraadgegevens van uw eindproducten.

Productiebewaking

Veel bedrijven in de consumptiegoederenindustrie besteden hun productie uit. Dat brengt echter unieke uitdagingen met zich mee. Wat bedrijven in zo'n geval nodig hebben, is volledig zicht op wat er aan leverancierszijde gebeurt. Van belang is een goede uitwisseling van gegevens, o.a. om non-conformiteit te voorkomen. Zij krijgen zo een goede verstandhouding met hun leveranciers. Met de module 'Productiebewaking van leveranciers' van Apprise ERP kunt u de productieactiviteiten van al uw overzeese leveranciers in de gaten houden, beheren en volgen.

Deze functies voor productiebewaking zijn volledig geïntegreerd met de andere modules van Apprise ERP. Daardoor heeft u meer zicht op uw taken en de conformiteitsvereisten en informatiebehoeften van uw leveranciers. Hoeveel leveranciers u ook heeft, door simpelweg op de hoogte te zijn van al hun productieactiviteiten en tijdschema's, kunt u er al voor zorgen dat alles volgens schema verloopt. In Apprise ERP kunt u alle productiegegevens en -activiteiten op één plaats verzamelen. Daardoor wordt het een stuk makkelijker om deze data en bijbehorende taken te bekijken, te delen met collega's, te importeren en te volgen.

De module 'Productiebewaking van leveranciers' kan aan de vele verschillende eisen van uw overzeese leveranciers voldoen. De module bevat bijvoorbeeld drie flexibele opties voor gegevensverzameling. Voor alle drie opties geldt dat ze gemakkelijk in gebruik zijn. Mocht u zakendoen met leveranciers die technisch onderlegd zijn, dan kunt u ons beveiligde portaal gebruiken om taken voor rapportage en gegevensverzameling aan hen af te staan. Ons gebruiksvriendelijke portaal geeft u eveneens volledig zicht in al uw productiegegevens. Mochten er zich problemen voordoen of andere kwesties die uw aandacht vergen, dan krijgen relevante gebruikers automatisch een signalering hierover.

Apprise ERP biedt u realtime transparantie, samenwerking en controle voor maximale data sharing en efficiëntie in de planning.

phone or message
Downloads en informatie