+31 36 538 93 01              E-mail                  Apprise Care  
Log in

Magazijnbeheer

Software voor magazijnbeheer

Apprise ® ERP helpt u met het beheren van ontvangst-, opslag- en pickingtaken voor een efficiëntere leveringsketen. Onze oplossing is flexibel, geïntegreerd met de andere modules en gebruiksvriendelijk. U heeft minder fouten in uw magazijn en uw voorraadaantallen, zelfs als u met veel leveranciers en SKU's te maken heeft. Apprise ERP is flexibel in het gebruik. Alle processen rondom ontvangst, opslag en orderpicken zijn daardoor volgens uw bedrijfsregels te beheren.

Onze magazijnfunctionaliteit bevat functies voor gestuurde opslag. Deze functies versnellen het ontvangstproces en zorgen bovendien voor optimaal gebruik van uw magazijn. Met behulp van draadloos magazijnbeheer kunt u tijdens het uitladen op het laaddock uw artikelen tellen. Ook kan het systeem overweg met voorverpakte artikelen en kunt u het gebruik van verpakkingsmateriaal optimaliseren dankzij automatische planningsregels. U kunt uw goederen volgen op partij- en serienummer. Dat maakt het beheren en valideren van retouren en nabestellingen gemakkelijker.

Apprise ERP is flexibel genoeg om u te laten orderpicken volgens uw eigen bedrijfsregels. Zo kunt u wavepicking gebruiken. Dit kan op basis van product, ordernummer, klantnaam, klantcode, transporteur, bezorgroute en nog vele andere opties. Verder kunt u magazijnlocaties voorrang geven om orders sneller te verwerken. Handig voor zeer populaire artikelen die uw personeel vaak moet picken. Wordt een artikel vaak besteld, maar niet in grote aantallen? Met Apprise ERP kunt u gemakkelijk een grote hoeveelheid van dat artikel klaarzetten, zodat uw personeel sneller al deze orders kan vervullen.

Inventarisatie/periodieke tellingen

Het beheren van een magazijn voor consumptiegoederen is arbeidsintensief en complex. U heeft dus een goede magazijnoplossing nodig, want: hoe minder discrepanties in uw voorraad, hoe lager het aantal annuleringen van orders en vertragingen in zendingen. Apprise ERP is ontwikkeld om uw magazijn te stroomlijnen met behulp van flexibele, branchespecifieke tools die specifiek voor de consumptiegoederensector zijn ontworpen.

Onze tools voor periodieke tellingen en inventarisatie zorgen voor precisie in uw voorraad. Daarnaast doet u met onze ERP-oplossing de voorraadwaardering in realtime. Zo heeft u altijd zicht op uw voorraadkosten. Het gevolg is een beter beheer van en controle op deze kosten.

Kiest u voor Apprise ERP, dan krijgt u geautomatiseerde inventarisatietools. Handmatig intoetsen van tellingen is niet langer nodig. Daarnaast kunt u uw voorraadaantallen weergeven, met andere data vergelijken en waar nodig updaten. Zo krijgt u bij eventueel geconstateerde afwijkingen uw voorraadgegevens altijd weer kloppend. U beschikt dus over meerdere opties en onze software kan bovendien gebruikt worden voor meerdere magazijnen. Daarnaast zorgt volledige integratie met de andere modules ervoor dat elke afdeling in uw bedrijf over actuele voorraadgegevens beschikt.

Draadloos magazijnbeheer

Een overstap op draadloos magazijnbeheer zorgt onder andere voor gestroomlijnde werkstromen, accuratere gegevens en snellere inventarisaties en periodieke tellingen. Apprise® Draadloos magazijnbeheer is volledig geïntegreerde met de andere modules van de software. Uw magazijn wordt er een stuk efficiënter mee. Als gevolg krijgt uw magazijnpersoneel in dezelfde tijd meer werk gedaan.

Met behulp van draadloze technologie kunt u de gegevensverzameling automatiseren, het aantal fouten in het magazijn verlagen en het orderpicken efficiënter laten verlopen. De draadloze magazijnfuncties van Apprise bevatten o.a. taakwachtrijen. U kunt op basis van uw eigen regels taken aan uw magazijnpersoneel toekennen. Dat kan zowel automatisch als handmatig. Bovendien kunnen magazijnbeheerders de wachtrij op dynamische wijze beheren en daardoor werklasten en prioriteiten waar nodig bijstellen.

Met onze software krijgt u middels periodieke tellingen en hertellingen gedetailleerde informatie. Vergelijkingen tussen voorraadgegevens zijn zo makkelijk gemaakt. Daarnaast kunt u drempelwaarden instellen voor voorraadafwijkingen die tijdens periodieke tellingen aan het licht komen. Deze waarden bepalen wanneer een hertelling nodig is. Verder kunt u met Apprise Draadloos magazijnbeheer voorraadafwijkingen bekijken per verzendlocatie, zone, batches van periodieke tellingen, magazijnlocatie, artikel en nog vele andere criteria.

Apprise ERP is inclusief de magazijnfunctionaliteit die u nodig heeft om uw magazijn van een kostendrijver om te zetten in een competitief voordeel.

phone or message
Downloads en informatie